Bolu Acil Buluşması yoğun bir katılımla başladı.

Acil Tıp Uzmanları Derneği (ATUDER)'in bu yıl ikincisini düzenlediği Bolu Acil Buluşması Toplantısı, ülkemizin değişik bölgelerinden  yoğunlukla Marmara Ege ve İçanadolu bölgelerimizden gelen 380 kişilik bir katılımcı ile başladı.

İlk gün saat 13.30 da başlayan program, Dernek Başkanımız Sayın Prof. Dr. Başar CANDER hocamızın açılış konuşmasıyla başladı. ATUDER olarak 2014 yılı faaliyetlerimiz ve 2015 yılında yapılacak olan faaliyetler kısaca hatırlatıldı.  Ardından 2014 yılında Acil Tıbba hizmetlerinden dolayı Karadeniz Teknik Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Süleyman BAYKAL'a "2014 Yılı Rektörü" ödülü verildi. Ödülünü almaya gelemediği için Rektörümüz adına ödülü KTÜ Tıp Fakültesi Acil Tıp A.D Başkanı Sayın Doç. Dr. Abdülkadir GÜNDÜZ hocamıza verildi. 2014 Yılı Hastane Yöneticisi ödülümüz Derneğimiz Asil Üyesi ve Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Sayın Doç. Dr. Mehmet Nuri BOZDEMİR ile Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi Hastane Yöneticisi ve Derneğimiz kurucu üyelerinden Sayın  Prof. Dr. Hakan GÜVEN hocamıza verildi.

Ödül alan hocalarımız ayrı ayrı söz alarak Acil Tıp alanında yapıtıkları işleri anlattı. Verilen ödülden dolayı ATUDER Başkanı, yönetim kuruluna ve katılımcılara teşekkür ettiler.

Ardından acil servislerde yaşanan olayları mizahi bir anlayışla konu alan ve katılımcılarında rol aldığı interaktif Tiyatro oyunu sergilendi. Bu performans oldukça ilgi gördü.

Bilimsel Programa geçilmeden önce Yaşam Koçu Mine KOBAL OK "Ben Değerliyim" konulu sunumunu yaptı.

Saat 18.30'a kadar süren bilimsel Programın ardından Sosyal Program kapsamında  Karaoke Partisi yapıldı. Bu etkinliğin sonunda ise Otel Bahçesinde Canlı müzik eşliğinde katılımcılar açık havada ve varillerde yakılan ateş etrafında toplanarak müziğin ve açık havanın tadını çıkardılar.

Sempozyum Fotoğrafları

• 6th International Emergency & Cardiac Care Symposium
  • Geriatrik Aciller Sempozyumu
  • Temel USG Kursu İ S T A N B U L