4. Bronkoskopi Kursu 13 Mart 2015 İstanbul Genel Değerlendirme.

Acil Tıp Uzmanları Derneği (ATUDER)'in Çalışma Gruplarından Olan Acil Bronkoskopi Çalışma Grubunun 13.03.2015 tarihinde İstanbul Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Konferans Salonunda düzenlediği kursumuz başarı ile bitirildi.

Bu kurs tarihinde İstanbul Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesinde düzenlenen ilk ulusal eğitim programı olmasıyla da öncü bir programdı.

Bu kurs ağırlıklı İstanbul olmak üzere İç Anadolu dan gelen toplam 38 kişilik başta acil tıp uzmanları olmak üzere, Çocuk hastalıkları, Dahiliye, Göğüs hastalıkları gibi diğer uzmanlık alanlarından oluşan bir kursiyer grubu ile yapıldı.

Kursiyerlerimize teorik eğitimin yanında maket başı pratik eğitimlerde verildi.

Acil Tıp Uzmanları Derneği (ATUDER) Yönetim Kurulu olarak,
Bu kursun gerçekleşmesinde emeği geçen başta ATUDER Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Başar CANDER olmak üzere;

Acil Bronkoskopi Çalışma Grubu Başkanı Doç. Dr. Arif DURAN Ve İstanbul Kanuni Sultan Süleyman Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Acil Tıp Eğitim Kliniği Eğitim sorumlusu Doç. Dr. Tarık OCAK olmak üzere hastane yönetimine de verdikleri pozitif  katkıdan dolayı teşekkür ederiz. Ayrıca Ümraniye E.A.H Acil Tıp Kliniği Eğitim Sorumlusu Prof. Dr. Mehmet GÜL'e Uzm. Dr. Mehmet Ayrancı’ya, Uzm Dr. Canan Akman ve Uzm. Dr. Utku Murat Kalafat’a teşekkür ederiz.

Bronkoskopi kursuna kayıt yaptırıp katılmak isteyen ancak kontenjan olmadığı için kursumuza alamadığımız meslektaşlarımızı, 11. Ulusal Acil Tıp Kongresi 16 - 19 Nisan 2015 Rixsos Sungate Otel ANTALYA da düzenlenecek kongremizde ki  kursumuza bekleriz.

Fotoğraflara bakmak için tıklayınız.

• Acil Serviste Hasta Yönetimi Kursu
  • ATUDER 2020 Fotoğraf Yarışması
  • 6th International Emergency & Cardiac Care Symposium
  • Geriatrik Aciller Sempozyumu