18. Acil Tıp Sempozyumu " Klinik Toksikoloji" 29 - 31 Mayıs 2015 Kahramanmaraş Genel Değerlendirmesi.

Değerli Acil Tıp Camiası,

29 - 31 Mayıs 2015 tarihleri arasında Kahramanmaraş’ta Acil Tıp Uzmanları Derneği (ATUDER), Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi ve Kahramanmaraş ili Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği işbirliği ile Klinik Toksikoloji temalı 18. Acil Tıp Sempozyumunu başarı ile gerçekleştirmenin mutluluğunu sizlerle paylaşıyoruz. Sempozyum’un gerçekleştirilmesinde büyük katkıları olan ATUDER Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyelerine, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Rektörlüğüne,  Kahramanmaraş ili Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanlığına ve KSÜ Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekimliğine çok teşekkür ederiz. Ayrıca bizleri kırmayarak ülkemizin çok farklı yerlerinden gelerek doyurucu bilimsel sunumları ve moderatörlükleri ile katkı sunan değerli hocalarımıza gönülden teşekkür ederiz.  220 katılımcının olduğu 18. Acil Tıp Sempozyumunun açılışına Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Rektörü Sayın Prof.Dr. Durmuş Deveci,  Rektör yardımcısı sayın Prof.Dr. Ramazan Güneşaçar,  İl Sağlık Müdürü sayın Dr. Murat Coşkun, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri sayın Op.Dr.  Semih Yancar, Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı sayın Doç. Dr. Mustafa Çelik ve ilimizde ki hastane yöneticileri katılımları ile bizleri onurlandırmışlardır. İlk 2 gün bilimsel program ve 3. günkü Başkonuş yaylası gezisi ile dolu dolu bir sempozyum geçirdik. 18. Acil Tıp Sempozyumunun düzenlenmesi aşamasında emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Organizasyon Komitesi Adına

Doç.Dr. Selim Bozkurt

Uzm. Dr. Ahmet Şenel

Fotoğraflar için Tıklayınız.