Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Tayfur Ata Sökmen Tıp Fakültesi 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı ''Acil Tıp Stajında en Başarılı İntern Doktor Ödülü” Dr İbrahim Halil DEMİR'e verildi.

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Tayfur Ata Sökmen Tıp Fakültesi  2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı ''Acil Tıp Stajında en Başarılı İntern Doktor Ödülü” Dr İbrahim Halil DEMİR'e verildi.
Ödülü Acil Tıp AD Başkanı Acil Tıp Uzmanları Derneği (ATUDER)  üyesi Prof. Dr. Mehmet DURU verdi.

Acil Tıp Uzmanları Derneği (ATUDER) Yönetim Kurulu olarak,

Dr. İbrahim Halil DEMİR'i Acil Tıp Camiasının yeni bir üyesi olarak görmek dileğiyle  tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

İntern Dr. İbrahim Halil DEMİR'in Ödülümüzle ilgili düşünceleri;

Acil stajına bize (bize diyorum çünkü bu düşünce sadece benim değil tüm fakültenin nihai kararı) gerçek mana da hekim olmayı, primer sorumluluk sahibi olmayı, kiriz yönetimini öğretti. Hekimliğin ne kadar ulvi  ne kadar kutsal bir meslek olduğunu hatırlattı. Bizler  mesleki tatminin ne demek olduğunu acilde öğrendik. Sedye üzerinde bilinç kapalı gelen hastanın tedavi sonrasında koridorlardan yürüyerek giderken dönüp de size gülümsemesi, işte hekimliğin en güzel anları bunlar olsa gerek.

Dolu dolu geçirdik acil stajımızı. Bilgimizin hayat kurtardığını ve ilgimizin hayata değer kattığını örgendik.

Bizlerden hiç desteğini esirgemeyen her fırsatta bizimle geçiren bize her fırsatta bilgilerini ve deneyilerini aktaran,  6 senedir özlemini çektiğimiz tedavi edebilme aşkını öğreten bize acil tıp sevgisini aşılayan  Acil Tıp AD hocalarımız  sayın Prof Dr Mehmet DURU , Doç.Dr.Ali KARAKUŞ ,Doç.Dr. Güven KUVANDIK, Yrd.Doç.Dr. Mustafa ŞAHAN ve araştırma görevlilerimiz Arş.Gör.Dr.Yakup Kadri ERDOĞAN, Arş.Gör.Dr.İffet GENÇAY Arş.Gör.Dr.Hikmet ÇiLLİ sonsuz şükran borçluyuz.

Tüm arkadaşlarımla canla başla çalıştık. Bu çok değerli  ödülü tüm arkadaşlarım adına kabul ediyorum ve eğer izin verirseniz bu ödülü ömrümün bundan sonrasını beraber geçirmek istediğim hayat arkadaşım Dr.Dilşad ARISOY ve beni bugünlere getiren çok değerli annem Nefus DEMİR babam Habeş DEMİR ablalarım Kadriye KAYA ve Güllü DEMİR adına itafen  alıyorum.

Bu çok anlamı ve şık ödül için Tesekkürler

Saygılarımla

Dr. İbrahim Halil DEMİR

Ödül töreninden hemen sonrasında birde süpriz yaşandı mikrofonu isteyen  Dr. İbrahim Halil DEMİR kendisi gibi mezun olan Dr. Dilşad ARISOY'a tüm hocalarının, arkadaşlarının ve ailelerin önünde  evlenme teklifinde bulundu.

• 6th International Emergency & Cardiac Care Symposium
  • Geriatrik Aciller Sempozyumu
  • Temel USG Kursu İ S T A N B U L
  • Acil Servis'te Kışı Yönetmek Sempozyumu