Acil Tıp Uzmanları Derneği (ATUDER) Başkanı Prof. Dr. Başar CANDER'e "International leadership Category " for the year 2015 ödülü verildi.

Çok kıymetli Acil Tıp Çalışanları,

20 – 24 Kasım 2015 tarihleri arasında dünyanın en büyük, kalabalık ve acil tıbbın geliştiği ülkelerden HİNDİSTAN’IN HAYDARABAD eyaletinde 17. Ulusal Acil Tıp Kongresi (EMCON),  Society Emergency Medicine India
(SEMI) tarafından gerçekleştirildi.

Bu kongreye başta Acil Tıp Uzmanları Derneği (ATUDER) Başkanı Prof. Dr. Başar CANDER olmak üzere ATUDER (tüm masraflar karşı tarafca karşılanarak) konuşmacı, oturum başkanı ve ana organizatörden biri olarak davet edilmiştir.

Kongreye; Amerika, Avrupa, Ortadoğu ve Asya’dan tanınmış 1000 den fazla katılımcı ve hükümet yetkilileri iştirak etmiştir. Bu önemli kongrede 22 Kasım tarihinde; çok kalabalık kıymetli katılımcıların ve hükümet yetkilisinin olduğu törende “SEMI EXCELLENCE AWARD in the field of Emergency Medicine –“International leadership Category” for the year 2015” ödülü ATUDER Başkanı Prof. Dr. Başar CANDER hocamıza Uluslararası Acil Tıp Camiasının önemli isimlerinden ve Stanford Üniversitesi öğretim üyelerinden, Dr. Mahadevan tarafından verilmiştir.

Ödülün veriliş nedeni Prof. Dr. Başar CANDER’in Acil Tıp alanında yaptığı “katkı, aktivite, vizyon ve uluslar arası liderliği” esas alınarak verildiği belirtilmiştir.

Acil Tıp Uzmanları Derneği (ATUDER) Yönetim Kurulu olarak,

Yönetim Kurulu Başkanımız Prof. Dr. Başar CANDER hocamızı aldığı bu değerli ödülünden dolayı tebrik eder ve başarılar dileriz.

Bu fevkalade gelişmeyi ve başarıyı siz Acil Tıp Çalışanları ile paylaşmaktan mutluluk duymaktayız.

Acil Tıp Uzmanları Derneği (ATUDER)

• Dahili Aciller Kursu Ankara
  • 56. İleri Kardiyak Yaşam Desteği Kursu (İKYD) İstanbul
  • Acil Serviste Hasta Yönetimi Kursu