7. Bronkoskopi Kursu 13 Şubat 2016 Denizli, genel bir değerlendirme

Hızına yetişilemeyen yoğunlukta program yoğunluğu olan Acil Bronkoskopi Çalışma Grubunun 13.02.2016 tarihinde Pamukkale Üniversitesi adına Karahayıt Doğa Otel Konferans Salonunda düzenlediği kursumuz başarı ile bitirildi.

Bronkoskopi kursuna  yurdumuzun değişik yerlerinden katılan kursiyer ekibiyle yapıldı. Bronkoskopi kursunda başta Acil Tıp Uzmanları olmak üzere, Acil Tıp Asistanları, anestezi uzmanı gibi diğer uzmanlık alanlarından oluşan bir kursiyer grubu ile yapıldı. Bronkoskopi kursunu yoğun ilgi ile takip eden kursiyerlerimize teorik eğitimin yanında maket başı pratik eğitimlerde verildi. Özellikle pratik eğitimlere ilgi çok yüksek düzeydeydi.

Acil Tıp Uzmanları Derneği (ATUDER) Yönetim Kurulu olarak, kursiyerler ve eğitimcilere fevkalede evsahipliği yapan Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Acil Tıp Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mustafa SERİNKEN’e teşekkür ederiz.

Acil Bronkoskopi Kurs direktörü  Doç. Dr. Arif DURAN’a, kurs eğitmenleri olan; Konya Üniversitesi Tıp Fakültesi Acil Tıp Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet GÜL’e, İstanbul Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Tıp Eğitim Kliniği Eğitim Sorumlusu Doç. Dr. Tarık OCAK’a, Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ümit Y. TEKELİOĞLU’na teşekkür ederiz.

Bronkoskopi kursuna kayıt yaptırıp katılmak isteyen ancak kontenjan olmadığı için kursumuza alamadığımız meslektaşlarımızı, daha sonra yapılacak olan  kurslarımıza bekleriz. Kurs taleplerinizi dernek sekreterimiz Menderes HAZIR Bey’e iletebilirsiniz.

Fotoğraflara bakmak için tıklayınız.

• Dahili Aciller Kursu Ankara
  • 56. İleri Kardiyak Yaşam Desteği Kursu (İKYD) İstanbul
  • Acil Serviste Hasta Yönetimi Kursu
  • ATUDER 2020 Fotoğraf Yarışması