MedicReS İyi Tıp Araştırmacısı online eğitim programı Türkçe versiyonu.

T.C Sağlık Bakanlığı bünyesinde bulunan Eğitim Araştırma Hastanelerinde başta uzmanlık öğrencileri olmak üzere tüm araştırmacı hekimlerin bedelsiz olarak faydalanabileceği interaktif - akıllı biyoistatistik danışmanlık programı e-picos üyeliği de içeren uluslararası MedicReS İyi Tıp  Araştırmacısı online  eğitim programının Türkçe versiyonu yayımlandı.

Programdan Eğitim Araştırma Hastanelerindeki tüm hekimler bedelsiz olarak yararlanabileceklerdir.  Programa www.medicres.club adresinden kolaylıkla üye olunabilir.  Aşağıda üyelik adımları ve program hakkında açıklamalar içeren iki pdf dosya da  yer almaktadır.

Bu program; gerek online eğitim modülleri, gerek öğretici youtube videoları ve gerekse makalenin biyoistatistik ön değerlendirme, tasarım ve örneklem genişliği hesaplama gibi modülleri ile tez yapmakta olan asistanların, akademik çalışma yapmak isteyen hekimlerin, editör ve hakemlerin  dikkatine sunarız.

• Acil Serviste Hasta Yönetimi Kursu
  • ATUDER 2020 Fotoğraf Yarışması
  • 6th International Emergency & Cardiac Care Symposium
  • Geriatrik Aciller Sempozyumu