Acil Tıp Uzmanları Derneği (ATUDER)'in Kamuoyuna ve Üyelerimize duyurusudur.

ÇOK KIYMETLİ ACİL TIP ÇALIŞANLARI DEĞERLİ MESLEKTAŞLARIMIZ

15 Temmuz 2016 tarihindeki hain ve alçakça olan darbe girişimden sonra bazı meslektaşlarımız rekabeti düşmanlığa dönüştürüp ve ülkenin de içinde bulunduğu atmosferin uygunluğunu da göz önünde bulundurarak ATUDER’i şikâyet etmişlerdir.

Bunun üzerine derneğimizin faaliyetleri üç aylığına Ankara Valiliği İl Dernekler Masası Müdürlüğü tarafından incelemeye alınmıştır.

ATUDER ve tüm yönetim kurulu üyeleri üç ay boyunca FETÖ ve diğer terör örgütleri ile olan bağlantıları açısından Milli İstihbarat Birimi, Emniyet, YÖK ve çalıştığımız kurum yöneticileri tarafından her yönü ile soruşturulmuş;derneğimizin şimdiye kadar olan faaliyetlerinin tamamı inceden inceye tetkik edilmiş, tüm banka hesaplarımız elekten geçirilmiştir.

Tüm bu sıkı inceleme ve dikkatli soruşturmalar sonucunda ilgili makamlarca “ATUDER’in bir meslek derneği olduğu, diğer tüm meslek derneklerinde olduğu gibi bazı üyelerinin FETÖ’den dolayı tutuklanıp veya ihraç edildiği, ATUDER’e üye olup atılanların ATUDER yönetimi tarafından dernekten de ivedilikle atıldıkları; yönetim kurulu üyelerinden sadece birinin tutuklandığı ve ATUDER’in bundan sorumlu tutulamayacağı, derneğin tüm faaliyetlerinin kanun ve nizamlara uygun olduğu, mevcut on yönetim kurulu üyesinden hiç birinin FETÖ ile bir bağlantılarının olmadığı; ATUDER aleyhine yapılan şikâyetlerin ve kampanyaların maksatlı ve art niyetli olduğu” fikri hâsıl olmuş ve ATUDER‘in

TEKRAR FAALİYETLERİNE AKTİF OLARAK DEVAM EDEBİLECEĞİ KARARI VERMİŞLERDİR.

ATUDER şu anda tüm bilimsel faaliyetlerine devam etmektedir.

İçinizden yüzlerce kişinin emeği ile kurulup geliştirilen ATUDER’i ve dolaysı ile bizleri akıl almaz iftira kampanyaları ile şikayet edip mahvına çalışan şahısların tamamını biliyoruz.

Bu süreçte kimin kimler ile ne tür bağlantılar içerisinde olduğuna vakıfız.

Bu kişileri tüm Acil Tıp Camiası değerli üyelerinin vicdani değerlendirmesine ve inandığımız değerlerin adaletine bırakıyoruz.

ATUDER tüm Acil Tıp çalışanlarının derneğidir, malıdır ve herkese kapısı açıktır.

Bizden kaynaklanan eksik ve kusurlarımızı da görüp değerlendirme ve düzeltme erdemini de göstereceğiz.

ATUDER çok daha temiz ve çok daha güçlü bir şekilde sizlere en kıymetli hizmetleri sunmaya devam edecektir.

Tüm Acil Tıp Meslektaşlarımıza saygı ile duyurulur.

ATUDER YÖNETİM KURULU

• 6th International Emergency & Cardiac Care Symposium
  • Geriatrik Aciller Sempozyumu
  • Temel USG Kursu İ S T A N B U L