20. Acil Tıp Bahar Sempozyumu 03 / 05 Mart 2017 Mardin Genel bir değerlendirme

Çok Kıymetli Meslektaşlarımız

3 - 5 Mart 2017 tarihleri arasında Acil Tıp Uzmanları Derneği (ATUDER) Yönetim Kurulu olarak Mardin'de 20. Acil Tıp Bahar Sempozyumu'nu 500'e yakın katılımcı ve 28 konuşmacı ile başarıyla gerçekleştirdik.Katılım ilk saatten son ana kadar yüksek oldu. Son günün akşamında, son ders saatinde o kadar yorgunluğa rağmen salonda 130'ün üzerinde katılımcı vardı. Sağlıkçı olmayıp normal vatandaşlar bile bazı yerlerde posterleri görmüşler ve katılmak istediklerini ilettiler; ancak bu taleplerini kabul edemedik.Tüm samimiyetimizle belirtiyoruz ki hemen istinasız olarak tüm konuşmacılar çok güzel ve kaliteli sunumlar yaptılar. Bu ortamda Mardin'de bu sempozyumu yüksek katılımla ve başarı ile tamamlamak bizim için çok değerliydi. Olaylar başladığından beri o bölgede bu anlamda tıp ile alakalı tek bir organizasyon yapılmamış. Bu nedenle hem idareciler hem de meslektaşlarımız bu sempozyumdan dolayı çok memnun oldular. Katılımcılar arasında sadece acil çalışanları yoktu; KBB, Nöroloji, Anestezi, Dahiliye, Aile hekimleri Beyin Cerrahı uzmanları da vardı. Tüm Sempozyum, Acil TV'den canlı olarak yayımlandı. Yayınımızın 7947 kişiye ulaştığını memnuniyetle gördük

Acil Tıp Uzmanları Derneği (ATUDER) Yönetim Kurulu olarak,Başta Dernek Başkanımız Prof. Dr. Başar CANDER ve Genel Sekreterimiz Prof. Dr. Behçet AL olmak üzere, sempozyuma desteklerini esirgemeyen Mardin Valiliğine, Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörlüğüne, Mardin İl Sağlık Müdürlüğüne, Mardin Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliğine, Mardin İl Halk Sağlığı Müdürlüğüne ve Sempozyumda sunum yapan tüm konuşmacılarımıza ve katılımcılarımıza teşekkür ediyoruz.

Sempozyum Fotoğraflarına bakmak için tıklayınız.

Sempozyum Sunumlarına bakmak için tıklayınız.

• Acilin Şarkısı 2018 yarışması
  • 6th International Emergency Medicine Symposium Tashkent / Uzbekistan