Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile 11. Bilgi Yenileme Kursunu 23-24 Mayis 2017 tarihinde İstanbul Green Park Pendik Hotel de düzenliyoruz.

23 - 24 Mayıs 2017 tarihlerinde Türkiye Futbol Federasyonu (TFF)’na bağlı 126 profesyonel spor kulübünde çalışan, doktor, fizyoterapist ve masörlerden oluşan yaklaşık 600 kişilik sağlık profesyoneline  İstanbul'da 11. Bilgi Yenileme Kursu düzenlenecektir.

Kursun,  sporda oluşabilecek acil durumlara yaklaşım başlığı altında teorik konuları 24 Mayıs 2017 tarihinde TFF Sağlık Kurulu ile  Acil Tıp Uzmanları Derneği (ATUDER) tarafından ortaklaşa düzenlenecektir.

Kursun pratik eğitimleri ise daha sonra belirlenecek tarih ve merkezlerde TFF Sağlık Kurulu ve ATUDER tarafından birlikte verilecektir.

TFF ve ATUDER’in bu ortak organizasyonları gerçekleştirmedeki çabalarından ötürü, başta dernek başkanımız Sayın Prof. Dr. Başar CANDER’e, GENÇ ATUDER Yönetim Kurulu Başkanı Uzm. Dr. Burak KATİPOĞLU’na ,Yrd. Doç. Dr. Togay EVRİN’e, bu organizasyon da bizlerden desteğini esirgemeyen TFF Sağlık Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ömer TAŞER’e, Sayın Prof. Dr. Mehmet KURTOĞLU’na ve TFF  Milli Takımlar Doktoru Sayın Prof. Dr. Bülent BAYRAKTAR’a teşekkür ederiz.

Acil Tıp Uzmanları Derneği (ATUDER)

• 21. Acil Tıp Güz Sempozyumu
  • 2. International Emergency Medicine & Family Medicine Sympozium
  • II. Uluslararası Tıp Hukuku Kongresi