Young Emergency Physicians Society (YEPS)'in Travma Çalıştayı'nı Dr. Arman Dagal'ın katılımıyla gerçekleştirdi.

Young Emergency Physicians Society (YEPS) olarak yola çıkış amaçlarımızdan biri, genç acilcilerin bilimsel projelere katılımını kolaylaştırmak, değerli hocalarımızla aynı akademik platformda bulunabilmek, onların eşsiz tecrübelerinden faydalanmaktı.

Pek çok ilki başardığımız, 13. Uluslararası Acil Tıp Kongresinde bu yönde de ciddi atılımlar yaptık. Amerika Birleşik Devletlerinden gelen saygıdeğer hocamız University of Washington Travma Bölümü hocalarından  ve Amerikan Travma Acil Cerrahi Derneği yönetiminden Dr. Arman Dagal öncülüğünde oluşturduğumuz araştırma grubunun içerisinde hem YEPS’in yönetim kurulu içerisinden hem de dışarıdan gelen çalışmaya istekli arkadaşlarımız yer aldı. Bu dinamik grup yaptığı iki toplantıdaki beyin fırtınasıyla acil tıp ile ilgili pek çok bilimsel fikir ortaya koydu ve bunların birer akademik çalışmaya dönüşmesi yolunda önemli aşama kaydetti. İnanıyoruz ki ülkemizin farklı bölgelerinden gelen hekimlerin bulunduğu araştırma grubumuz bilimsel heyecanını ve akademik çalışmaya olan hevesini, çok merkezli yapısı ve değerli hocalarının tecrübeleriyle birleştirerek önemli projelere imza atacaktır.

Aramıza hem fikirleriyle, hem de emekleriyle katılmak isteyen arkadaşlarımız için iletişim adresimiz aşağıda. Sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyacağız.

E-mail: yepsrg@gmail.com

• 6th International Emergency & Cardiac Care Symposium
  • Geriatrik Aciller Sempozyumu
  • Temel USG Kursu İ S T A N B U L