Başkent Üniversitesi Tıp Fakültesi 2016 -2017 Eğitim Öğretim Yılı" Acil Servis Stajında En Başarılı İntern Doktor" Ödülüne Dr. Canberk USTA layık görüldü.

Acil Tıp Uzmanları Derneği (ATUDER) olarak, derneğimizin kuruluş amaçları içerisinde de yer alan ;

• Tıp öğrencilerinin acil tıp uzmanlığını seçmelerini desteklemek,
  • Tüm hekimlerin ve tıp öğrencilerinin temel acil tıp konularında eğitim almalarını teşvik etmek ve eğitim standartlarını belirlemek,

Bu amacımıza uygun olarak 2007  yılından beri düzenli olarak vermekte olduğumuz "Acil Servis Stajında En Başarılı İntern Doktor" ödülümüze,  Başkent Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden Dr. Canberk USTA layık görüldü.

20.06.2017 tarihinde, Başkent Üniversitesi Bağlıca Kampüsünde yapılan Tıp Fakültesi Mezuniyet töreninde, çok sayıda öğrenci ailesinin, akademisyenin, dekanın, diğer üniversitelerden gelen akademisyenlerin, dekanların (Ankara Üni), Başkent Üniversitesi kurucusu sayın Prof. Dr. Mehmet HABERAL ve Başkent Üniversitesi Rektörü sayın Prof. Dr. Ali HABERAL, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İ. Haldun MÜDERRİSOĞLU ve  çok sayıda kişinin  bulunduğu davetliler önünde, derneğimiz adına yönetim kurulu üyemiz sayın Doç. Dr. Yunsur ÇEVİK bir konuşma yaptı.

Konuşmasında Derneğimiz ile ilgili çeşitli bilgiler vererek,  yurtiçi ve yurtdışı faaliyetlerimizden bahsetti. Ayrıca  Acil Servis stajında yılın en başarılı intern doktor ödülümüzün önemini anlattı. Mezun olan 74 interne meslek hayatlarında başarılar dileyerek konuşmasını bitirdi.

Ardından sırasıyla sahneye davet edilen mezunlara önlük giyme ve ödüllerin takdimine sıra geldi. Dr. Canberk USTA sahneye davet edildiğinde kendisine hem önlük giydirildi, hem de plaketi ve belgesi Doç. Dr. Yunsur ÇEVİK tarafından katılımcıların ve akademisyenlerin alkışları eşliğinde sahnede takdim edildi.

Derneğimiz tarafından çok önemsenen bu ödülümüzle ilgili olarak, geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da Başkent Üniversitesinin gösterdiği bu hassasiyetten ötürü, başta

Tıp Fakültesi Dekanlığı’na ve Acil Tıp A.D Başkanı Prof. Dr. Cemil KAVALCI ve Yrd. Doç. Dr. Afşin Emre KAYIPMAZ'a  ve katkısı olan herkese teşekkür ediyoruz.

Acil Tıp Uzmanları Derneği (ATUDER) Yönetim Kurulu olarak, Dr. Canberk USTA'yı  Acil Tıp camiasının yeni bir üyesi olarak görmek dileğiyle tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.​​

• 56. İleri Kardiyak Yaşam Desteği Kursu (İKYD) İstanbul
  • Acil Serviste Hasta Yönetimi Kursu
  • ATUDER 2020 Fotoğraf Yarışması