Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi 2016 -2017 Eğitim Öğretim Yılı" Acil Servis Stajında En Başarılı İntern Doktor" Ödülüne Dr. Esra KAYMAZ layık görüldü.

Acil Tıp Uzmanları Derneği (ATUDER) olarak, derneğimizin kuruluş amaçları içerisinde de yer alan ;

• Tıp öğrencilerinin acil tıp uzmanlığını seçmelerini desteklemek,
  • Tüm hekimlerin ve tıp öğrencilerinin temel acil tıp konularında eğitim almalarını teşvik etmek ve eğitim standartlarını belirlemek,

Bu amacımıza uygun olarak 2007  yılından beri düzenli olarak vermekte olduğumuz "Acil Servis Stajında En Başarılı İntern Doktor" ödülümüze,  Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden Dr. Esra KAYMAZ layık görüldü.   30.06.2017 tarihinde, ESOGÜ Kapalı Spor Salonunda yapılan Tıp Fakültesi Mezuniyet töreninde, plaketimizi ve belgemizi Acil Tıp A.D Başkanı Doç. Dr. Nurdan ACAR Hanım verdi.

Derneğimiz tarafından çok önemsenen bu ödülümüzle ilgili olarak, geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da gösterdikleri hassasiyetten dolayı, ESOGÜ Tıp Fakültesi Dekanlığına, Acil Tıp A.D Başkanı Doç. Dr. Nurdan ACAR'a ve diğer öğretim üyelerine , emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Acil Tıp Uzmanları Derneği (ATUDER) Yönetim Kurulu olarak, Dr. Esra KAYMAZ'ı  Acil Tıp camiasının yeni bir üyesi olarak görmek dileğiyle tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.​​

• Basic Point of Care Ultrasound  Course Jordan
  • Basic Point of Care Ultrasound  Course India