Namık Kemal Üniversitesi Tıp Fakültesi 2016 - 2017 Eğitim Öğretim Yılı" Acil Servis Stajında En Başarılı İntern Doktor" Ödülüne Dr. Batuhan İlbey BAŞOL layık görüldü.

Acil Tıp Uzmanları Derneği (ATUDER) olarak, derneğimizin kuruluş amaçları içerisinde de yer alan ;

• Tıp öğrencilerinin acil tıp uzmanlığını seçmelerini desteklemek,
  • Tüm hekimlerin ve tıp öğrencilerinin temel acil tıp konularında eğitim almalarını teşvik etmek ve eğitim standartlarını belirlemek,

Bu amacımıza uygun olarak 2007  yılından beri düzenli olarak vermekte olduğumuz "Acil Servis Stajında En Başarılı İntern Doktor" ödülümüze,  Namık Kemal Üniversitesi Tıp Fakültesi'n den  Dr. Batuhan İlbey BAŞOL layık görüldü.

Namık Kemal Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunuyet töreni açılış konuşmalarının ardından dördüncü dönem fakülte birincisinin adı mezuniyet kütüğüne çakıldı. Program dereceye girenlere ödüllerinin verilmesi ile devam etti.

Ardından, Acil Tıp Uzmanları Derneği (ATUDER) tarafından 2016 - 2017 eğitim-öğretim yılı Acil Servis Stajında Yılın En Başarılı İntörn Doktoru ödülü takdimine sıra geldi. Ödülümüzü almaya layık görülen, İnt. Dr. Batuhan İlbey BAŞOL' a plaketini ve belgesini  Acil Tıp Anabilim Dalı Başkanı Yrd. Doç. Dr. Hüseyin ŞAHİN tarafından takdim edildi.

Takdimden sonra ise diploma törenine geçilerek yeni mezunlara Tıp Fakültesi akademisyenleri tarafından tek tek diplomaları verildi. Tören, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Burhan Turgut önderliğinde genç doktorların Hipokrat yeminini etmeleri ve keplerini havaya fırlatmalarıyla son buldu.

Acil Tıp Uzmanları Derneği (ATUDER) Yönetim Kurulu olarak, Dr. Batuhan İlbey BAŞOL'u Acil Tıp camiasının yeni bir üyesi olarak görmek dileğiyle tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.​​

• Acil Servis Çalışanları için İletişim Becerileri 1 Kursu
  • Acilin Şarkısı 2018 yarışması