15 Temmuz'un Birinci Yıl Dönümü mesajımız.

Türk Milleti’nin demokrasi ve barış içinde yaşama hakkına, Türkiye Cumhuriyeti’nin bağımsızlığına, ülkemizin huzur ve refahına göz diken “dâhili ve harici bedhahlar” çetesinin sıcak bir temmuz gecesini ateşe vermesidir 15 Temmuz… Genciyle yaşlısıyla, kadınıyla erkeğiyle bir milletin kıyamı ve bu kıyamla yazdığı destandır 15 Temmuz…15 Temmuz, daha on beşinde hiç düşünmeden şehadet şerbetini içmektir, tanka “çekil yolumdan”, topa tüfeğe “senden korkmuyorum”, haine “sen kimsin” demektir.

15 Temmuz, tarih boyunca hiçbir zaman haksızlığa, adaletsizliğe, büyük balığın küçük balığı yemesine boyun eğmemiş, şairin “İnsan doğar beşikte, mezarda yatmak için ve kahramanlar can verir, yurdu yaşatmak için…” mısraını kendine milli düstur edinmiş Türk Milleti’nin, karanlıktan uzanan, demokrasimize göz dikmiş kanlı elleri kırmasıdır.

15 Temmuz 2017, tüm dünyaya “millet olma dersini” ezberlettiğimiz “Demokrasi Zaferi” mizin birinci yıldönümüdür. “İman dolu göğsüyle” nice düşmanı yüz geri etmiş aziz milletimizin “Demokrasi ve Milli Birlik Bayramı” kutlu olsun… Asırlardır “hoş geldin ey ölülerin en şereflisi” diye yüce makama kabul edilmiş şehitlerimizin kanları yüzü suyu hürmetine Rabbim bu millete bir daha böyle günler göstermesin. Huzur, barış, mutluluk, birlik ve beraberliğimizi daim kılsın.

Acil Tıp Uzmanları Derneği (ATUDER)

Yönetim Kurulu Adına

Prof. Dr. Zeynep GÖKCAN ÇAKIR

• Dahili Aciller Kursu Ankara