Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi 2016 - 2017 Eğitim Öğretim Yılı" Acil Servis Stajında En Başarılı İntern Doktor" ödülüne Dr. Kürşat GÜL layık görüldü.

Acil Tıp Uzmanları Derneği (ATUDER) olarak, derneğimizin kuruluş amaçları içerisinde de yer alan ;

• Tıp öğrencilerinin acil tıp uzmanlığını seçmelerini desteklemek,
  • Tüm hekimlerin ve tıp öğrencilerinin temel acil tıp konularında eğitim almalarını teşvik etmek ve eğitim standartlarını belirlemek,

Bu amacımıza uygun olarak 2007  yılından beri düzenli olarak vermekte olduğumuz "Acil Servis Stajında En Başarılı İntern Doktor" ödülümüze, Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi'n den Dr. Kürşat GÜL  layık görüldü.

Tıp Fakültesi'nin mezuniyet töreninde, plaketimizi ve belgemizi sahnede Acil Tıp A.D Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Özgür TATLI verdi.

Derneğimiz tarafından çok önemsenen bu ödülümüzle ilgili olarak, geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da gösterdikleri hassasiyetten dolayı, Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanlığına, Acil Tıp A. D Başkanı Prof. Dr. Abdülkadir GÜNDÜZ'e ve diğer öğretim üyelerine,  emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Acil Tıp Uzmanları Derneği (ATUDER) Yönetim Kurulu olarak, Dr. Kürşat GÜL'ü Acil Tıp camiasının yeni bir üyesi olarak görmek dileğiyle tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.​​

• USG Kursu  Kayseri
  • Acil Kritik Yoğun Bakım Kursu
  • Acilde Kış Zirvesi