Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi 2016 - 2017 yılı" Acil Servis Stajında En Başarılı İntern Doktor" ödülüne Dr. Hasan YANIK layık görüldü.

Acil Tıp Uzmanları Derneği (ATUDER) olarak, derneğimizin kuruluş amaçları içerisinde de yer alan ;

• Tıp öğrencilerinin acil tıp uzmanlığını seçmelerini desteklemek,
  • Tüm hekimlerin ve tıp öğrencilerinin temel acil tıp konularında eğitim almalarını teşvik etmek ve eğitim standartlarını belirlemek,

Bu amacımıza uygun olarak 2007  yılından beri düzenli olarak vermekte olduğumuz "Acil Servis Stajında En Başarılı İntern Doktor" ödülümüze, Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi'n den Dr. Hasan YANIK layık görüldü.

Tıp Fakültesi'nin mezuniyet töreninde, plaketimizi ve belgemizi Acil Tıp A.D Başkanı Prof. Dr. Zeynep ÇAKIR verdi.

Derneğimiz tarafından çok önemsenen bu ödülümüzle ilgili olarak, geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da gösterdikleri hassasiyetten dolayı, Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanlığına, Acil Tıp A. D Başkanı Prof. Dr. Zeynep ÇAKIR'a ve diğer öğretim üyelerine,  emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Acil Tıp Uzmanları Derneği (ATUDER) Yönetim Kurulu olarak, Dr. Hasan YANIK'ı Acil Tıp camiasının yeni bir üyesi olarak görmek dileğiyle tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

• 14. Ulusal Acil Tıp Kongresi 5th Intercontinental Emergency Medicine Congress 5th International Critical Care  and Emergency Medicine Congress
  • Abdominal Ultrasonografi Modülü Kursu
  • Üst Ekstremite Muskuloskletal USG ve Rejyonel Sinir Blokları Kursu