SonoSchool, ikinci yurtdışı kursu olan ‘’Acil Ultrasonografi Kursu’’nu 30 Kasım - 1 Aralık 2017 tarihlerinde Mısır’ın başkenti Kahire’de tamamladı.

Acil Tıp Uzmanları Derneği (ATUDER)  bünyesinde kurulan SonoSchool Ultrasonografi okulu, ikinci yurtdışı kursu olan ‘’Acil Ultrasonografi Kursu’’nu 30 Kasım- 1 Aralık 2017 tarihlerinde Mısırın başkenti Kahire’de tamamladı.

ATUDER Başkanı Prof. Dr. Başar CANDER, ATUDER Yönetim kurulu üyesi ve SonoSchool Başkanı Prof. Dr. Erden Erol ÜNLÜER, El-Ezher Üniversitesi’nden Prof. Dr. Samy ZAKİ, halen Illinois-A.B.D.’de çalışmakta olan Prof. Dr. Abdel H. NOURELDİ, SonooSchool Genel Koordinatörü Dr. Arif KARAGÖZ ve Hindistan Baby Memorial Hospital Acil Servis Direktörü ve SonoSchool Genel Sekreteri Dr. Fabith MOİDEEN’in eğitici olarak katıldığı kursta Mısır ve çevre ülkelerden 32 hekime acil ultrasonografi eğitimi verildi.

Teorik ve pratik eğitimlerin ardından düzenlenen sertifika töreninde katılımcılar kursta verilen eğitim dolayısı ile memnuniyetlerini ve bu kursların devam etmesi yönünde dileklerini dile getirdiler.

Kurs Fotoğraflarına bakmak için tıklayınız

• 14. Ulusal Acil Tıp Kongresi 5th Intercontinental Emergency Medicine Congress 5th International Critical Care  and Emergency Medicine Congress
  • Abdominal Ultrasonografi Modülü Kursu
  • Üst Ekstremite Muskuloskletal USG ve Rejyonel Sinir Blokları Kursu