Malatya’da İleri Yaşam Desteği Güncel Yaklaşım Çalıştayı Düzenlendi.

YAŞAM İLE ÖLÜM ARASINDAKİ İNCE ÇİZGİYE MALATYA’DA VURGU YAPILDI

Acil Tıp Uzmanları Derneği (ATUDER) ve İnönü Üniversitesi tarafından organize edilen Malatya Acil Tıp Günleri ‘Resusitasyon’ konulu çalıştay 17 Ağustos 2018 tarihinde İnönü Üniversitesi Kongre Merkezinde gerçekleştirildi.

Açılış konuşmasında, İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Acil Tıp AD Başkanı ve ATUDER yönetim kurulu üyesi Prof. Dr. Hakan Oğuztürk, ‘ATUDER Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Başar CANDER’in " Yaşam İle ölüm arasındaki ince çizgide Acil Tıp vardır " sözünden yola çıkarak ilk toplantı konusunun hayata bağlayıcı yaşam desteği uygulamaları olarak belirledik, Malatya Acil Tıp Günleri, Türkiye acil tıbbına katkı anlamında daha geniş kitlelere ulaşarak her yıl geleneksel olarak bu eğitimleri tekrarlayacaktır dedi.

Çalıştayın açılışında Genç ATUDER, YEPS Başkanı Dr. Burak Katipoğlu’nun da yer aldığı, Türkiye’nin birçok ilinden 100'e yakın hekimin katıldığı Resusitasyon konulu toplantının açılışında konuşan İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay Acil tıbbın ve hayata bağlayıcı yaşam destek uygulamalarındaki güncel yaklaşımların önemine vurgu yaparak katılımcılara başarılı bir toplantı olmasını diledi.

Teorik ve maket maket başı pratik eğitimlerinin de yer aldığı eğitimin sonunda katılımcılara katılım belgeleri takdim edildi.

Fotoğraflara bakmak için tıklayınız.

• Acil Serviste Hasta Yönetimi Kursu
  • ATUDER 2020 Fotoğraf Yarışması
  • 6th International Emergency & Cardiac Care Symposium
  • Geriatrik Aciller Sempozyumu