29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun.

Bu şanlı Millet Kurtuluş Savaşı ile edata küllerinden yeniden doğarak 1923’de Cumhuriyeti ilan ederek bağımsızlığını tüm dünyaya duyurmuştur. Kayıtsız şartsız egemenliğin millete ait olduğu, insanların fikirleriyle beraber hür olduğu Cumhuriyet yönetimi, milletçe topyekûn başlatılan milli mücadele sonucu kurulan bağımsız Türk Devletinin en büyük sembolüdür. Zaman ve zemin gösterdi ki, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin bağımsızlık mücadelesinin en büyük sembollerinden olan Cumhuriyete her zamankinden daha çok ihtiyacımız vardır. Onu korumak ve daimi kılmak için de daha çok çalışmalıyız ve sahip çıkmalıyız. Milyonlarca şehidin kanına mukabil kazanılan ve bizlere emanet edilen, yüksek ahlaki değer ve niteliklere dayanan ve fazilet olan Cumhuriyet yönetimini bizden sonraki nesillere daha sağlam olarak bırakmalıyız. Demokratik bir ülkenin bozulmaz simgesi olan Cumhuriyetin en iyi yönetim şekli olduğunu anlamalı ve nesillerimize anlatmalıyız. Ve bu değerleri bizlere kazandıran kahramanlarımıza şükran borcumuzu daha çok çalışıp üreterek, ülkenin kazanımlarına değerler katarak ödemeliyiz.

Bu vesileyle başta Acil Tıp çalışanlarının olmak üzere, sağlık çalışanı meslektaşlarımızın ve tüm milletimizin Cumhuriyet Bayramını kutluyoruz. Cumhuriyetimizin kurucusu başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, silah arkadaşları ve ülkemiz ve cumhuriyetimizin bağımsızlığı uğruna canını feda eden tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor; gazilerimiz saygı ve minnetle selamlamıyoruz.

Acil Tıp Uzmanları Derneği (ATUDER)

• Acilin Öyküsü 2019
  • Uygulamalı Hipnoz Eğitimi İstanbul
  • Temel EKG Kursu Ankara