ATUDER, 9th International Conference of The Royal Medicine Services and Jordan Health Exhibition” kongresinde.

ATUDER 29- Ekim 02 Kasım 2018 tarihleri arasında Ürdün “9th International Conference of The Royal Medicine Services and Jordan Health Exhibition” kongresine Director General of the Jordan Royal Medicine Service Major General Prof. Dr. Muin S. ALİ-HABESHNEH’in davetlisi olarak katıldı.

Kongre yaklaşk 5.000 katılım ile başladı ve açılışına Ürdün Kralı Abdullah katıldı.

ATUDER ekibi kongrede Ürdün’ün en büyük hastanesinde farklı disiplinlerden oluşan asistan ve uzmanlara bir FASTe workshop yaptı. Kongrede bir salon sadece AUDER sunumlarına ayrılmıştı; ATUDER tarafından tam on sunum yapıldı. Son sunumlara kadar da salon dolu olarak geçti. Ürdün yönetimde ikinci sıradaki general (doktorların çoğu askerdir) bizzat gelerek ATUDER’e teşekkürlerini iletti.

ATUDER’i mutlaka bundan sonra çok farklı alanlarda Ürdün’de görmek istediklerini, bunun için memnuniyetle ATUDER’i davet edeceklerini belirtti. Bununla beraber ATUDER vasıtasıyla Acil Tıp alanında eğitim için Türkiye’ye bir protokol çerçevesinde asistan ve uzman göndereceklerini belirtti. Bu amaçla güzel anlaşmalar sağlandı.

ATUDER çok kıymetli meslektaşlarımızın desteği ve teveccühü ile büyük bir marka olarak aynı günde dört farklı ülkede aktivasyonlar yapabilecek bir düzeye geldi. ATUDER aynı tarihlerde Türkiye, Mısır, Ürdün, Qatar ve hatta iki gün öncesinde de Azerbaycan’da çok başarılı aktivasyonlar düzenlendi.

ATUDER’e gösterilen ulusal ve uluslararası teveccüh sizlerin şahsınızda gösterilmekte; elde edilen sevinçli başarılar Türkiye'nin Acil Tıp alanında ulaştığı başarılar sayesinde olmaktadır.

Yurt içinde ve dışında Acil Tıp ile ilgili gerçekleştirmek istediğiniz bir projeniz, ulaşmak istediğiniz bir hayaliniz varsa ATUDER mutlaka yanınızdadır.

Bu konuda 24 saat bizlere ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla arz ederiz

Acil Tıp Uzmanları Derneği (ATUDER)

Fotoğraf albümüne bakmak için tıklayınız.

• Görsellerle Acil Tıp Yarışması
  • Acil Tıpta Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Uygulamaları Sempozyumu
  • Temel EKG Kursu KONYA
  • 15. Ulusal Acil Tıp Kongresi,  6.Intercontinental Emergency Medicine Congress, 6. Internatioanal Critical Care and Emergency Medicine Congress