ATUDER 2019 yılı "Altın Acil” ödülüne, ülkemizin mümtaz simalarından, değerli bilim insanı Prof. Dr. Bingür SÖNMEZ layık görüldü.

Acil Tıp Uzmanları Derneği (ATUDER) tarafından bu sene beşincisi verilen “Altın Acil” ödülüne, ülkemizin mümtaz simalarından, değerli bilim insanı Prof. Dr. Bingür SÖNMEZ hocamız layık görülmüştür.

Bugüne kadar, Prof. Dr. Gazi YAŞARGİL, Prof. Dr. Aziz SANCAR, Prof. Dr. Lewis R. GOLDFRANK, Prof. Dr. Paul KIVELA gibi yalnızca alanlarındaki başarılarıyla değil aynı zamanda disiplinler arası liderlikleriyle de göz dolduran, duayen hocalarımıza takdim ettiğimiz ödülümüzü son yıllarda ülkemizin yetiştirdiği en değerli cerrahlardan, doktorluğu, insanlığı, vatanperver ve ülkesine hizmet aşkıyla dolu kişiliği ile hepimize örnek olan saygıdeğer Prof. Dr. Bingür Sönmez Hocamıza sunmaktan onur duyduk.

Prof. Dr. Bingür SÖNMEZ, hekimlik, etik, adli konular ve insan olmaya verdiği değeri eline geçen her fırsatta dile getirmeyi görev edinmiştir. Yaptığı çalışmalar ve toplantılarla birlik olmanın ve değer yargılarımızın sürdürülebilir olduğunun altını çizmiştir.  Değerli hocamıza ödülü, 25-28 Nisan 2019’da Antalya/Belek’te gerçekleşen, çok sayıda ülkeden 41 uzmanlık derneğinin katılımıyla, uluslararası sınırları çoktan aşıp kıtalar arası nitelik kazanmış olmasıyla iftihar ettiğimiz “15. Ulusal Acil Tıp Kongresi, 6.Intercontinental Emergency Medicine Congress, 6. Internatioanal Critical Care and Emergency Medicine Congress” de takdim ettik.

Sayın Prof. Dr. Bingür SÖNMEZ’e ödülünü bütün salonun soluksuz dinlediği güzel konuşmasının ardından ATUDER Başkanı sayın Prof. Dr. Başar CANDER ve ATUDER Başkan yardımcısı sayın Prof. Dr. Zeynep ÇAKIR hocamız takdim ettiler.

Sayın Prof Dr. Bingür SÖNMEZ hocamıza kongremize, tıp ilmine ve hekimliğe yaptığı katkılarından dolayı teşekkürü borç biliriz.

Röportajı izlemek için aşağıdaki resmi tıklayınız

• R E B O A  Kursu  Aydın
  • 2st İnternational Point Of Care Ultra Sound Course SonoTurkey