İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi 2018 -2019 Eğitim Öğretim Yılı " Acil Servis Stajında Yılın En Başarılı İntern Doktor" Ödülüne Dr. Ferhan BULUT layık görüldü

Acil Tıp Uzmanları Derneği (ATUDER) olarak, derneğimizin kuruluş amaçları içerisinde de yer alan ;

• Tıp öğrencilerinin acil tıp uzmanlığını seçmelerini desteklemek,
  • Tüm hekimlerin ve tıp öğrencilerinin temel acil tıp konularında eğitim almalarını teşvik etmek ve eğitim standartlarını belirlemek,

Bu amacımıza uygun olarak 2007  yılından beri düzenli olarak vermekte olduğumuz "Acil Servis Stajında Yılın En Başarılı İntern Doktor" ödülümüze İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nden dönem birincisi Dr. Ferhan BULUT  layık görüldü.  01 Temmuz 2019 tarihinde Cerrahpaşa Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanlık makamında Sayın Dekan Prof. Dr. Mustafa Sait GÖNEN'le birlikte gerçekleştirilen törende, plaketimizi ve belgemizi  Acil Tıp Uzmanları Derneği (ATUDER) Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Başar CANDER verdi.

Derneğimiz tarafından çok önemsenen bu ödülümüzle ilgili olarak, geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da gösterdikleri hassasiyetten dolayı,  İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Dekanlığına ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Acil Tıp Uzmanları Derneği (ATUDER) Yönetim Kurulu olarak,   Dr. Ferhan BULUT'u Acil Tıp camiasının yeni bir üyesi olarak görmek dileğiyle tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

• Dahili Aciller Kursu Ankara
  • 56. İleri Kardiyak Yaşam Desteği Kursu (İKYD) İstanbul
  • Acil Serviste Hasta Yönetimi Kursu
  • ATUDER 2020 Fotoğraf Yarışması