Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi 2018 -2019 Eğitim Öğretim Yılı" Acil Servis Stajında Yılın En Başarılı İntern Doktor" Ödülüne Dr. Adile Sevde DEMİR layık görüldü.

Acil Tıp Uzmanları Derneği (ATUDER) olarak, derneğimizin kuruluş amaçları içerisinde de yer alan ;

• Tıp öğrencilerinin acil tıp uzmanlığını seçmelerini desteklemek,
  • Tüm hekimlerin ve tıp öğrencilerinin temel acil tıp konularında eğitim almalarını teşvik etmek ve eğitim standartlarını belirlemek,

Bu amacımıza uygun olarak 2007  yılından beri düzenli olarak vermekte olduğumuz "Acil Servis Stajında Yılın En Başarılı İntern Doktor"ödülümüze Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden Dr. Adile Sevde DEMİR layık görüldü.  Plaketimizi ve belgemizi  Acil Tıp A.D Başkanı Prof. Dr. Turgut DENİZ verdi.

Derneğimiz tarafından çok önemsenen bu ödülümüzle ilgili olarak, geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da gösterdikleri hassasiyetten dolayı, Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanlığına, Acil Tıp A.D Başkanlığı'na ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Acil Tıp Uzmanları Derneği (ATUDER) Yönetim Kurulu olarak,   Dr. Adile Sevde DEMİR'i Acil Tıp camiasının yeni bir üyesi olarak görmek dileğiyle tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

• R E B O A  Kursu  Aydın
  • 2nd international Point Of Care Ultra Sound Course SonoTurkey