Başkent Üniversitesi Tıp Fakültesi 2018 -2019 Eğitim Öğretim Yılı" Acil Servis Stajında Yılın En Başarılı İntern Doktor" Ödülüne Dr. Fatma Nur ATILGAN layık görüldü.

Acil Tıp Uzmanları Derneği (ATUDER) olarak, derneğimizin kuruluş amaçları içerisinde de yer alan ;

• Tıp öğrencilerinin acil tıp uzmanlığını seçmelerini desteklemek,
  • Tüm hekimlerin ve tıp öğrencilerinin temel acil tıp konularında eğitim almalarını teşvik etmek ve eğitim standartlarını belirlemek,

Bu amacımıza uygun olarak 2007  yılından beri düzenli olarak vermekte olduğumuz "Acil Servis Stajında Yılın En Başarılı İntern Doktor"ödülümüze Başkent Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden Dr. Fatma Nur ATILGAN  layık görüldü.  Plaketimizi ve belgemizi  26.06.2019 tarihinde Başkent Üniversitesi Bağlıca Kampüsü Amfi tiyatrosunda yapılan mezuniyet töreninde Acil Tıp A.D'dan Dr. Öğrt. Üyesi Murat MURATOĞLU  verdi.

Derneğimiz tarafından çok önemsenen bu ödülümüzle ilgili olarak, geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da gösterdikleri hassasiyetten dolayı, Başkent Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanlığına, Acil Tıp A.D Başkanlığı'na ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Acil Tıp Uzmanları Derneği (ATUDER) Yönetim Kurulu olarak, Dr. Fatma Nur ATILGAN'i Acil Tıp camiasının yeni bir üyesi olarak görmek dileğiyle tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

• Temel EKG Kursu Ankara
  • Dahili Aciller Kursu
  • ATUDER 2020 Fotoğraf Yarışması
  • 6th International Emergency & Cardiac Care Symposium