3. Doğu Anadolu Acil Tıp Günleri Sempozyumu Ardından

Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Acil Tıp Anabilim Dalı, Erzurum İl Sağlık Müdülüğü ve Acil Tıp Uzmanları Derneği(ATUDER)’nin ortaklaşa düzenlediği “3. Doğu Anadolu Acil Tıp Günleri ” 04-06 Ekim 2019 tarihleri arasında Atatürk Üniversitesi Turizm Fakültesi Uygulama Otelinde (Ata Otel) düzenlenmiştir.

Sempozyumumuz 4 ekim günü açılış konuşmaları ile başlamıştır. Açılışımıza hastane yöneticilerimiz, il sağlık müdürlüğü yöneticileri katılarak bizleri onurlandırmıştır. Sempozyum çerçevesinde İstanbul, Ankara, Antalya, Gaziantep, Aydın, Rize, Kıbrıs, Trabzon, Elazığ, Kayseri, Tekirdağ, Sivas, Erzincan, Van, Malatya, Kars Bayburt ve Bingöl illerinden katılımcı ve konuşmacımız olmuştur.

Sempozyumumuza sözel bildirilerde kabul edilmiş ve geçen yılki sayı ikiye katlanarak yaklaşık 120 adet sözel sunum yapılmıştır. Sempozyumumuza acil tıp dışında Genel cerrahi, kabın hastalıkları ve doğum, dahiliye, pediatri, kardiyoloji, üroloji, nöroloji, beyin ve sinir cerrahisi, kulak burun boğaz, ortopedi gibi birçok uzman hekim de ilgi göstermiştir.

Oturumlarımız dolu salonlarda tam bir bilimsel şenlik havasında geçmiştir. 200’den fazla katılımcı ile gerçekleşen sempozyumumuz bu alanda da geçen yılki katılımcı sayısını geride bırakmıştır.

Her geçen yıl kendini geliştiren, bölgesel bir toplantıdan ulusal bir toplantıya doğru hızla ilerleyen, kendi adına artık bir marka değeri olan sempozyumumuzun düzenlenmesinde emeği geçen başta Acil Tıp Uzmanları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Başar CANDER ve Acil Tıp Uzmanları Derneği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Zeynep ÇAKIR olmak üzere tüm organizasyon komitesine teşekkür ederiz.

4. Doğu Anadolu Acil Tıp Günlerinde buluşmak dileğiyle

• 6th International Emergency & Cardiac Care Symposium
  • Geriatrik Aciller Sempozyumu
  • Temel USG Kursu İ S T A N B U L