ATUDER Birinci Pratik Yeterlilik Sınavını yaptı.

Çok Kıymetli Meslektaşlarımız

ATUDER Yeterlilik Kurulu 19-20 Ekim 2019 tarihleri arasında İstanbul Rahmi M Koç İleri Düzey Girişimsel Tıp Eğitim ve Simülasyon Merkezinde ATUDER Birinci Pratik Yeterlilik Sınavını yaptı. Sınavın gerçekleştirildiği merkez simülasyon için her türlü ekip ve ekipman bakımından gerçekten mükemmel bir donanıma sahipti.   Sınava bu konuda eğitim almış 10 öğretim üyesi hocamız katıldı. İlk gün eğitimcilerimiz önceden hazırladıkları senaryolarını gözden geçirdiler, pratikler yaptılar. İkinci gün önceden yazılı sınavda başarı gösteren, kontenjanlarını sınırlandırdığımız 15 aday sınava katıldı. Kalite bakımından bu güne kadar Acil Tıp alanında yapılmamış ve yılların büyük derneklerinin bile çok azının yapabildiği İleri düzeyde bir pratik sınav gerçekleştirilmiş oldu.

Bir sonraki ATUDER Yazılı ve Pratik Sınavının 2020 ATUDER Kongresinde gerçekleştirileceğini, ayrıntıların kongre web sitesinde yayınlanacağını duyuruyoruz.

Bu pratik sınavın gerçekleşmesinde her aşamada emeği olan ATUDER Yönetim Kurulu başkanı Sayın Prof. Dr. Başar CANDER ve ATUDER Yönetim Kurulu ve Yeterlilik Üyelerine çok teşekkür ediyoruz.

Ciddi çalışıp enerjilerini ve samimiyetlerini katarak emek verip katkı sunan; iki uykusuz gece geçiren

Sayın, Prof. Dr. Oktay Eray Prof. Dr. Mehmet Gül Prof. Dr. Melih Elçin Prof. Dr. İlhan Korkmaz Prof. Behçet Al

Prof. Dr. Mehmet Okumuş, Doç. Dr. Yavuz Katırcı, Doç. Dr. İsa Kılıçaslan, Doç. Dr. Can Aktaş,  Doç. Dr. Özlem Bilir Doç. Dr. Uğur Lök

Hocalarımıza, çok değerli tüm katılımcılarımıza, simülasyon merkezi Medikal Direktörü Sayın Uzm. Dr. Gülcihan Ulufer Aykar hoca ve değerli ekibine Acil Tıp Camiası adına ATUDER’in kucak dolusu teşekkürlerini iletiyoruz.

• Temel EKG Kursu Ankara
  • Dahili Aciller Kursu
  • ATUDER 2020 Fotoğraf Yarışması
  • 6th International Emergency & Cardiac Care Symposium