19. Acil Tıp Kış Sempozyumu

Değerli  Meslektaşlarımız,

Yıllardır artan bir hızla, eğitim amaçlı sempozyum ve kongreler yapmaya devam ediyoruz. Yıllarca emek verilerek ulusal ve uluslararası olarak düzenlediğimiz  bu organizasyonlar acil tıp camiasının yükselişinde ve gelişmesinde önemli bir rol almıştır. Bölgesel sempozyumlarımız bize ayrı bir bakış açısı kazandırmış, o bölgelerde hizmet veren  acil çalışanlarımızla bir araya gelmemizi sağlamıştır. Her bir sempozyum geride çok güzel izler bıraktı, şimdi sıra doğunun batı Anadolu’ya açılan uç noktası kayısı diyarı Malatya’da..

19. Acil Tıp Kış Sempozyumu’na sizi davet etmekten mutluluk duymaktayız. Ülkemizin acil tıp alanında ilerlemesinde sizin katkılarınızın da olmasından ayrıca gurur duyacağız. ATUDER bünyesinde İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Acil Tıp AD. işbirliği ile gerçekleştireceğimiz bu sempozyumda Malatya ilimizin kültürel zenginlikleri ve güzellikleri ile dopdolu bir sempozyum geçirmenizi umuyoruz.

19.Acil Tıp Kış Sempozyumunda görüşmek dileği ile.

Prof. Dr. Başar CANDER                                              Doç. Dr. M. Gökhan TURTAY                                 Doç. Dr. Hakan OĞUZTÜRK

Acil Tıp Uzmanları Derneği                                                 Sempozyum Başkanı                                                 Sempozyum Başkanı

Web Sitesi Adresi : http://www.atudersempozyum.org/

Bilimsel Program