4th International Emergency and Family Medicine Sympozium

www.iefmsymposium.com

Değerli Meslektaşlarımız,

Acil tıp uzmanı hekimlerin ve aile hekimlerinin ortaklaşa düzenlediği 4.Uluslararası Acil Tıp ve Aile Hekimliği Sempozyumu ile karşınızdayız. Dördüncüsünü gerçekleştireceğimiz sempozyumda Acil Tıp ve Aile Hekimliği alanındaki yenilikleri paylaşacağız. 4.Uluslararası Acil Tıp ve Aile Hekimliği Sempozyumumuz 21-24 Mart 2019 tarihleri arasında Macaristan’ın Budapeşte kentinde düzenlenecektir.

Sempozyum Macaristan’dan Macar Acil Tıp Derneği (MSOTKE) ve Macar Birinci Basamak Hekimleri Bilimsel Derneği ile Türkiye’den Acil Tıp Uzmanları Derneği (ATUDER) tarafından düzenlenmektedir. Sempozyuma Macaristan, Türkiye, Ukrayna, Gürcistan ve Azerbaycan’dan hekimlerin katılmasını bekliyoruz

Bu seneki sempozyumda acil tıp alanındaki yenilikleri ve tecrübelerimizi, aile hekimliği alanındaki gelişmeleri diğer ülkelerdeki hekimlerle paylaşacağız ve onların da bizlerle paylaşmasına olanak sağlayacağız. Sempozyum programında ülkeler arasındaki aile hekimliği uygulaması ile acil tıp uygulamalarının tartışılacağı iki sempozyum, Türkiye-Ukrayna birinci basamak sağlık hizmetleri çalıştayı, acil tıp ve aile hekimliği alanında kurslar ve konular yer alacaktır.

Hepinizi acil tıp hekimlerinin ve aile hekimlerinin dördüncü buluşması olan, 21-24 Mart 2019 tarihleri arasında Budapeşte, Macaristan’da düzenlenecek olan 4.Uluslararası Acil Tıp ve Aile Hekimliği Sempozyumu’na davet ediyoruz.

Bilgi ve İletişim

Canberk KÖYLÜCELİ | Project Executive ETHICCON | EVENT TICKETING INCENTIVE SPECIAL TOUR CONGRESS TRANSFER MEETING

Atatürk Mahallesi, Ataşehir Bulvarı, Gardenya 7-1, Ada 42 A, Kat: 15, Daire: 94, Ataşehir - İstanbul / Turkey

M +90 532 765 03 48 | T +90 216 909 47 89 | E canberk.koyluceli@ethiccon.com