II. Uluslararası Tıp Hukuku Kongresi

21-23 Eylül 2017 tarihleri arasında Mirage Park Resort Hotel (5*) Antalya’da ‘’2. ULUSLARARASI TIP HUKUKU KONGRESİ’’ nde sizleri aramızda görmekten mutluluk duyacağız.

İlkini 2015 yılında icra ettiğimiz kongremize gelen yoğun talepler üzerine, bu yıl bir çok ülkeden meslektaşlarımızın da katılacağı daha geniş çaplı bir kongre düzenliyoruz.

İki yıl önce düzenlediğimiz kongremiz uluslararası katılımlı iken, bu kongre uluslararası nitelikte olacaktır. Kongremizde, 250-300 civarı yurt içinden, 60-70 kişilik Afrika ve Ortadoğu ülkelerinden meslektaşlarımız ile Almanya, İngiltere ve KKTC ‘den katılımcılarımız olacaktır.

Kongremiz, YÖK ‘nun akademik teşvik kriterlerini karşılamaktadır.

Kongremizin bir çok alanı kapsamasından ziyade daha etkili ve verimli geçmesi için ilkinde olduğu gibi bu yılda sadece Tıp Hukuku konularıyla sınırlandırılmıştır. Böylece doğrudan sağlık çalışanlarını ilgilendiren hukuki sorunları ele alma fırsatını yakalamış olacağız.

Kongre konuları ,kongre web sayfasında olduğu gibidir. Ayrıca başka bir salonda da Türkiye Organ Nakli Vakfınca Organ bağışı ve organ nakline ilişkin etik ve hukuki konular ele alınacaktır. Konre sayfasında ,Kongremizde görev alacak Düzenleme Kurulu, Bilim Kurulu ve Konuşmacı kimliklerini incelediğinizde gerek ülkemizde gerekse Uluslararası camiada konusunun duayeni olmuş kişileri dinleme, tanışma ve onları dinlemeye gelen bir çok katılımcıyla tanışma imkanına sahip olacaksınız.

Kongre konularını dolayısıyla katılımcı portföyünü (hekim, hemşire, diğer sağlık çalışanları, hakim, savcı, avukat ve diğer hukukçular ,organ nakli ile ilgili kuruluşlar,firmalar vb.) incelediğinizde ; sizlerin de katılımınızın mesleğinizin / firma ve kuruluşunuzun tanıtılmasında çok önemi bir imkan olduğunu fark edeceksiniz.

Sizlerin sponsorluğu ile gelecek toplantılarda daha güçlü ve verimli organizasyonlara imzalar atmamıza destek sağlamış olacaksınız.

Antalya’nın en güzel mevsiminde sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyacağımızı bilmenizi isteriz.

tiphukukukongresi2017.com

• ATUDER Kapadokya Toksikoloji Sempozyumu