MENATOX 2020 İstanbul

Çok Kıymetli Meslektaşlarımız

MENATOX2020 İstanbul’da olacak. Klinik toksikoloji alanında yakın coğrafyamızda çok güzel kurslar ve kongreler düzenleyen MENATOX, 19-22 Şubat 2020 tarihleri arasında ATUDER öncülüğünde Türkiye’de düzenlenecektir. ATUDER dünyada klinik toksikoloji ile ilgilenen çok saygın isimleri bu kongrede sizlerle buluşturacaktır. Son zamanlarda ülkemizde de klinik toksikoloji alanında güzel gelişmeler var. Ülkemizde sıklıkla karşılaştığımız klinik toksikoloji işi ve toksik vakaların iş yükünün nerede ise %90 Acil Tıp üzerinden yürümektedir. Bu alandaki literatürün (kitap, dergi, makale gibi) yaklaşık %73’ü yine Acil Tıp Uzmanlarının emekleriyle bilim dünyasına kazandırılmıştır. Acil Tıp Uzmanları olarak bizlerin Klinik Toksikoloji uğraşını yan dal, bilim dalı veya doktora programlarıyla profesyonel olarak yapmak durumundayız.  Bu amaçla Sağlık Bakanlığı, AFAD ve Kızılay yetkilileri de bu kongrede yer alacaklardır.  Bu güzel ve bir o kadar kıymetli kongrede “Acil Tıpta Klinik Toksikoloji” meramımızı ilgili mercilere iletme şansımız da olacak. Konu ile ilgili programımız da yakında yayınlanacaktır.

www.menatox.org

literaturmice.com

GSM: 05524180008

www.literaturmice.com