Ana Sayfa : Ultrason Okulu : Fakülte Üyeleri

Fakülte Üyeleri

Prof. Dr. E.Erol ÜNLÜER
Başkan

Uşak Üniversitesi Tıp Fakültesi, Acil Tıp ABD, Uşak- Türkiye.

Uzm. Dr. Arif KARAGÖZ
Genel Koordinatör, 'Kritik Hastada Batın Ultrasonografisi' modülü koordinatörü

Çiğli Eğitim Araştırma Hastanesi, Acil Tıp ABD, İzmir- Türkiye.

Dr. Leyla ÖZTÜRK SÖNMEZ

Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi, Acil Tıp ABD, Konya- Türkiye

1986 Kocaeli ilinde doğduktan sonra ilk ve orta  öğrenimini Konya, Ankara, Isparta üçgeninde tamamlamıştır. Tıp Fakültesi eğitimini Ufuk Üniversitesinde tamamlamıştır. Aynı zamanda çeşitli talihsizlikler dolayısıyla yaklaşık 5 senedir asistanlık yapmakta olup asistanlıktan emekli olan ilk doktor olmayı hedeflemektedir.  Şu anda Ufuk Üniversitesinde Acil Tıp Araştırma Görevlisidir. Kocaeli’ nin donanmamızdaki büyük yeri dolayısıyla sonografik dalgalara olan doğuştan eğilimi ile kahve falı konusundaki tecrübeleri birleşince acil servis pratiğinde ultrasonografiye yönelmek kendisi için kaçınılmaz olmuştur. Tam bir Nail Gaiman severdir. Hobileri ise anne olmak ve yemek yapmaktır

Uzm. Dr. Sinem DOĞRUYOL
Sosyal medya koordinatörü

Tunceli Devlet Hastanesi, Acil Tıp, Tunceli- Türkiye.

Yrd. Doç. Dr. Ömer SALT
‘Travma Ultrasonografisi’ Modülü Koordinatörü.

Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi, Acil Tıp ABD, Edirne- Türkiye

Dr. Anish Banerjee

Director of Critical Care Unit, Glocal Healthcare, Kolkata- India

Uzm. Dr. Zeki Atesli

East Sussex Healthcare NHS Trust, UK

Uzm. Dr. Ali Yavuz Karahan

Uşak Üniversitesi Tıp Fakültesi, Fizik Tedavi Rehabilitasyon ABD, Uşak- Türkiye

Assoc. Prof. Osama Samara

Department of Diagnostic and Interventional Radiology, University of Jordan, Jordan

Yrd. Doç. Dr. Pınar Hanife KARA

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim Araştırma Hastanesi, Acil Tıp ABD, İzmir- Türkiye
1976 Manisa doğumlu. Bornova Anadolu Lisesi (Almanca), Ankara Üni. Tıp Fak., Gazi Üni mikrobiyoloji asistanlığının rahatının batmasını takiben Gazi Üni Acil Tıp AD ilk asistan ve uzmanı, Şanlıurfa DH mecburi hizmet- kısa süreli başhekim yardımcılığı- ne iş olsa yaparım abi-, Adnan Menders Üni. Yard. Doç, İzmir Atatürk EAH Uz. Dr, İzmir Üni Sağlık Hukuku Yüksek lisans hizmet ve diploma çalışmalarının ardından 40ına geldiğini fark etmesiyle beraber tenis, keman dersi, aktif felsefe, yogada edinemediği hobi arayışı şu an şan derslerinde devam etmektedir, lirik soprano olduğu söylenen sesini rock parçaları söyleyebilmek için eğitme denemelerinden hoşlanmış görünmektedir. Yurt içi dışı seyahat edilecek yer kalmasındır, bu aşamada da Almancası ve İngilizcesi işe yarayabilmektedir.Ultrason kodlamasıyla değil uygulamasıyla ilgilenir. İş ahlakı olan disiplinli insanlarla çalışmaya bayılır.

Uzm. Dr. Zamir Kemal ERTÜRK

Kırşehir Devlet Hastanesi, Acil Tıp, Kırşehir- Türkiye

Dr. Gülden KAZANCI

Ufuk Üniversitesi Tıp Fakültesi, Acil Tıp ABD, Ankara- Türkiye

1981 Ankara doğumlu olup ortaokul ve lise yılları Ankara'da gecmistir. Gereksiz bir 3 yıllık mimarlık fakültesi hikayesinin ardından tıp aşkı baskın gelmiş nihayetinde Gazi tıp fakültesinden mezun olabilmiştir.   2012-2013 yılları arasında anestezi asistanlığı yaptıktan sonra acil tıp candır diyerek  Ufuk Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde acil tıp asistanlığına baslamıştır.Ultrasonografi ile asistanlık sürecinde tanışmış olup sonografiye olan ilgisi gün geçtikçe artmaktadır.  Özel ilgi alanları Acil servis mimarisi ,ileri hava yolu yönetimi ve annelik . Hayata dair bircok hobisi varken su an tek hobisi oğlu.

Uzm. Dr. Elif TUNÇ

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim Araştırma Hastanesi, Kardiyoloji ABD, İzmir- Türkiye

1978 yılında Ankara'da doğup ortaokul ve lise yıllarını İzmir'de geçirmiştir.Tıp Fakültesini doğduğu Üniversite Hastanesinde okumuş,İstanbul'da geçen asistanlığını takiben uzmanlık serüvenine son 4 yıldır İzmir'de devam etmektedir.Motosiklet,scuba gibi birçok alandaki denemelerinden sonra huzuru spiritüel hayat,reiki ve seyahatte bulmuştur.Moleküler kardiyolog olma hayaliyle genetik alanında çalışmalar yapmaya çalışan,acil servis ve yoğun bakıma düşkün,bitanecik kızıyla mutlu atipik bir Kardiyolog'dur.Halen İKÇÜ AEAH'ne bağlı çalışmaktadır.

Uzm. Dr Özgür SİPAHİ ESEN

İzmir Bozyaka Eğitim Araştırma Hastanesi, Radyoloji ABD, İzmir- Türkiye

Dr. Saffet ÖZDEMİR

Ufuk Üniversitesi Tıp Fakültesi, Acil Tıp ABD, Ankara- Türkiye

1986'da soğuk bir Kahramanmaraş kışında doğmuş olup,evini şenlendirmiş ve ısıtmıştır.(en azından kendisi öyle olduğuna inanmaktadır.) İlk ve ortaöğrenimini Kahramanmaraş'ta tamamlamış olup, tıbba ilgisi çocuk yaşta başlamıştır.(6-11 yaşları arasında ITP tanısıyla takip ve tedavi eden kahraman doktor ablaları ve ağabeyleri sayesinde.) Hal böyleyken yolu 2004 yılında, pastırma ve sucuğun başkenti olan Kayseri'de Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi'yle kesişmiş ve 2010 yılında da mezun olmuştur. Halen Ufuk Üniversitesi Dr. Rıdvan Ege Hastanesi'nde Acil Tıp Anabilimdali'nda Araştırma Görevlisi olarak severek çalışmaktadır. Ultrasonografiye ilgisi karısının gebeliği boyunca neredeyse her hafta karnında dolaşıp, bebeğini keşfetmesiyle hayli artmıştır. Hobileri ise yemek yapmak,yamaç paraşütü ve olabildiğince farklı yerleri keşfedip gezmektir.

Uzm. Dr. Burak KATİPOĞLU
Ankara Eğitim Araştırma Hastanesi, Acil Tıp ABD, Ankara- Türkiye

1984 yazında Ankara’da doğmuş olup ilk ve orta öğretimini Ankara’da tamamlamıştır. Hayatın her türlü zorluklarıyla da mücadele etmiştir. Üniversiteyle birlikte Trabzon macerası da başlamıştır. Trabzon öylesine kendine bağlamıştır ki uzmanlık eğitimini de Karadeniz Teknik Üniversitesi’nde tamamlamıştır.  Seyahat etmek ve spor yapmak yanında sosyal yönü de ağır basan değişik bir acil tıp uzmanıdır.

Uzm. Dr. Şeref Emre ATİŞ

İstanbul Okmeydanı Eğitim Araştırma Hastanesi, Acil Tıp ABD, İstanbul- Türkiye

''1986 yılında Mersin'de doğup, her öğretmen çocuğu gibi ordan oraya savrulmuştur. Memlekete dönme yolunu üniversite kazanarak çözmüştür.Acil tıp asistanlığını Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde almış, bu kadarı yetmez demiş, aynı hastanede Uzman doktor olarak çalışmaya başlamıştır. Kimsin diye sorsan EKG ve tantuni bağımlısı diye cevaplar.''

• 14. Ulusal Acil Tıp Kongresi 5th Intercontinental Emergency Medicine Congress 5th International Critical Care  and Emergency Medicine Congress