Young Emergency Physicians Society ( YEPS )

YOUNG EMERGENCY PHYSICIANS SOCIETY (YEPS)

Young Emergency Physicians Society (YEPS) 2015 yılında ATUDER bünyesinde, ülkemizdeki genç acil tıp asistan ve uzmanlarını bir araya getirmek ve dünyaya entegre olmalarına aracılık etmek amacıyla kurulmuş bir organizasyondur.

Meslek hayatının başındaki genç acilcileri aynı platformda buluşturmak, düşünce ve deneyimlerini özgürce paylaşabilecekleri etkinlikler düzenlemek ve mesleki bilgi ve yeteneklerine güncel literatürü takip ederek katkıda bulunmak amacıyla bir araya gelmiş bir grup genç acil tıp hekimi tarafından kurulmuş bu organizasyon, gün geçtikçe güçlenerek etkinliklerine devam etmektedir.

Herşeyin olduğu gibi acil tıbbın da geleceği gençlerdir. Her geçen gün değişen ve gelişen bu branşın gelecekteki uygulayıcıları olarak birbirimizden öğreneceğimiz çok şey var. YEPS ekibi olarak, bizler gibi düşünen genç meslektaşlarımızı aramızda görmekten gurur duyarız.Bize katılmak için yepsepat@gmail.com adresine aşağıdaki formu doldurup yollamanız yeterli olacaktır.

.

Üyelik Formunu indirmek için tıklayınız.

YEPS Operasyon Rehberi

YOUNG EMERGENCY PHYSICIANS SOCIETY (YEPS)

Burak Katipoğlu Togay Evrin
Yönetim Kurulu Başkanı Genel Sekreter